Градински Стол „Bena“
Цена: 220 лв.

 

 

Градински Стол „Vanimo“
Цена: 240 лв.

 

 

Градински Стол „Wewak“ сгъваем
Цена: 200 лв.

 

 

Градински Стол „Milenbay“
Цена: 220 лв.

 

Градински Стол „Arawa“
Цена: 230 лв.

 

 

Градински Стол „Wewak“ сгъваем
Цена: 200 лв.


Бар стол „Canvas“
Цена: 250 лв.

 

 


Бар стол
Цена: 300 лв.

Люлеещ се стол „Sarvo“
Цена: 450 лв.