Градински Стол “Bena”
Цена: 220 лв.

 

Градински Стол “Vanimo”
Цена: 240 лв.

 

Градински Стол “Wewak” сгъваем
Цена: 200 лв.

 

Градински Стол “Milenbay”
Цена: 220 лв.

Градински Стол “Arawa”
Цена: 230 лв.

 

Градински Стол “Wewak” сгъваем
Цена: 200 лв.