Градински Стол “Bena”
Цена: 220 лв.

 

Градински Стол “Vanimo”
Цена: 240 лв.

 

Градински Стол “Wewak” сгъваем
Цена: 200 лв.

 

Градински Стол “Milenbay”
Цена: 220 лв.

Градински Стол “Arawa”
Цена: 230 лв.

 

Градински Стол “Wewak” сгъваем
Цена: 200 лв.


Бар стол “Canvas”
Цена: 250 лв.

 


Бар стол
Цена: 300 лв.

Люлеещ се стол “Sarvo”
Цена: 450 лв.